Generelle Oplysninger / Handelsvilkår

DK Haveservice ApS

CVR-nummer – 39838990

Adresse
Herstedøstervej 34, 1. 
2600 Glostrup

haveservice@dkhaveservice.dk
Telefonnummer: 20 117 116
Etableringsår: 3 september 2018

Når du afgiver en ordre
Når du har afgivet en ordre, vil vores system automatisk sende dig en ordrebekræftelse via e-mail. Fakturaen sendes også på mail når ordren er leveret. Det er muligt, at købe engangsydelser samt abonnementer. Se nærmere i afsnittet: Abonnementer.
Ved køb af et abonnementservice hos DK Haveservice ApS, får du en adgang til Min Konto, herunder er det muligt at se tilkøbte og nuværende abonnementer samt kvitteringer. Under Min Konto, er det ligeledes muligt at ændre kortnummer eller betalingsmetode. Ved engangs køb på hjemmesiden, fremsendes kvittering på mail.   

Annullering af ordre
Ordren er endelig og kan ikke annulleres, med mindre andet er angivet under købet eller aftalt på forhånd.

Priser
Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekurfejl mv. Alle angivne priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms.

Betaling
Betaling for bestilte varer kan ske via bankoverførsel eller online ved brug af betalingskort via betalingsudbyderen ReePay. Online betaling transmitteres krypteret mellem kunden og webshoppen. Alle ydelser, bestilt igennem vores webshop, betales forud. Ved brug af betalingskort trækkes beløbet automatisk, så snart ordren er lagt. Herefter behandles ordren. Ved valg af bankoverførsel, behandles ordren når betaling er overført til vores konto.

Ved manglende eller for sen betaling bortfalder eventuel rabat og der pålægges et rykkergebyr på 200 kr. pr. gang og der beregnes rente af forfalden saldo med 2.00% pr. påbegyndt måned.

Abonnement

Prisen for abonnementerne gælder ydelse af haveservice i sæsonen april-oktober. Det er muligt at vælge mellem betalingsrater af 12 måneder eller 6 måneder, eller betaling af det fulde beløb. Der kan betales med VISA, Dankort, Mastercard. Betalingen trækkes automatisk sidste hverdag i måneden.  Aftalen træder i kraft, når betalingen er gennemført. Vi ringer dig op snarest herefter, og træffer nærmere aftale om opstart. 

Opsigelse

Aftalen skal opsiges pr mail til dkhaveservice@dkhaveservice.dk inden sæsonens afslutning. Indløber ingen skriftlig opsigelse forlænges aftalen automatisk. Aftalen har løbende måned plus 1 måned i opsigelsesvarsel. Aftalen inkluderer de ydelser der er beskrevet under henholdsvis diamant, rubin og kobber.

Ejendomsforbehold
Vi forbeholder os ejendomsretten til leverede varer og materialer indtil hele købesummen inkl. leverings-omkostninger samt eventuelle renter og gebyrer er betalt fuldt ud. Ved levering af fysiske varer eller materialer forbeholder vi os ejendomsretten indtil varen er betalt.

Forbehold og ansvarsfraskrivelse
DK Haveservice ApS tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Tjenesteydelser
Købelovens mangelregler kan finde anvendelse på varekøb.
Hvis du ikke er tilfreds med tjenesteydelsen kan du kontakte os på tel@dkhaveservice.dk Som udgangspunkt har du ikke 2 års reklamationsret, da det er en tjenesteydelse. Derfor bedes du med det samme kontakte os, hvis du oplever problemer. Du har ret til at få udbedret eventuelle mangler ved tjenesteydelsen, som kan tillægges ydelsens beskaffenhed, med mindre der er tale om egne omstændigheder, eller andre ydre omstændigheder, som vi efter dansk ret ikke kan blive gjort ansvarlige for.

Personlige oplysninger
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Såfremt dine kortoplysninger ændres, er det vigtigt at disse ændres aktivt af dig under Min Konto.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. (se vores Integritetspolitik for GDPR)

Videregivelse af oplysninger
Vi videregiver ingen data til tredjepart uden accept (samtykke) af Cookies. Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter (Google og Facebook) i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail med videre vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Du er her:
Forside » Generelle Oplysninger / Handelsvilkår

Ingen varer i kurven.