Om os

Haveservice – Vi gør det nemt for private og erhverv

Hos DK Haveservice har vi mere end 10 års erfaring med yde haveservice i hele Danmark for både private og erhverv.

Alle med en have eller et udeareal ved, hvor dejligt det er, når græsplænen er nyslået, hækken er klippet, og det hele generelt altid bliver vedligeholdt og ser pænt ud. Vi varetager nemlig alle opgaver inden for haveservice.

Faglig stolthed

Vores faglige stolthed er med os hele vejen, fordi vi altid arbejder for at levere et godt resultat til den aftalte tid. Haveservice skal være en hjælp til dig og ikke en udfordring – vi sikrer, at det bliver nemt.

Samtidig er kontakten med vores kunder altafgørende, fordi vi mener, det bedste udgangspunkt for et samarbejde er med respekt for hinanden. Der for er det vigtigt for os, at vi tager kontakt til hinanden, hvis der er behov for det.

Vælg din service her

Anlægsgartner med mere end 10 års erfaring

Vores virksomhed holder til i Stenløse på Sjælland, men vi begrænser os ikke af geografi, derfor kører vi ud i hele Danmark.

Udover haveservice tilbyder vi også at lave forskellige typer af anlægsarbejde. Vi har mange års erfaring inden for faget, og vi har løst diverse opgaver.

Direkte kontakt med din anlægsgartner

Det er vigtigt for os, at du er tryg som vores kunde, derfor har du altid direkte kontakt med din anlægsgartner. På den måde har du mulighed for, at I får en god dialog om, hvad du skal have lavet, så det i sidste ende lever op til dine forventninger.

Vores mange års erfaring sikrer også, at du altid får en professionel rådgivning og vejledning. Det sikrer, at resultatet indfrier dine ønsker på den bedste og mest optimale måde.

Kontakt os

Hos DK Haveservice tilbyder vi tryg og professionel haveservice samt anlægsarbejde i hele Danmark.

Gode priser på haveservice

Hos os hænger pris og kvalitet sammen. Vi sørger dog altid for, at du får en attraktiv pris på det arbejde, vi skal udføre for dig, uanset opgavens størrelse.

Direkte kontakt med gartneren

Du har direkte kontakt med den gartner, der kommer og udfører arbejdet. Det er nemlig vigtigt for os, at du hele tiden føler dig tryg og kan få svar på de spørgsmål, du har.

Højkvalitets arbejde

Vores anlægsgartnere har mange års erfaring med at udføre diverse typer af opgaver inden for bl.a. haveservice, vedligeholdelse, pleje, græsslåning.

Du er her:
Forside » Om DK Haveservice

Ingen varer i kurven.