Prisberegner

Min: 100Max: 99999

Min: 150Max: 99999

Min: 250Max: 99999

Plænepleje

En græsplæne er en næsten fast del af alle haver eller udenomsarealer, og den giver et flot helhedsbillede af en pæn have, medmindre den ikke er velplejet.

Det lyder en smule overdrevet at skulle pleje sin græsplæne, men det er nødvendigt, hvis du ønsker, at den skal være fri for mos og ukrudt. Græsplæner skal plejes året rundt og på den rigtige måde.

Hos DK Haveservice har vi mange års erfaring med blandt andet at pleje græsplæner for private, erhverv og foreninger. Vi udfører vertikalskæring eller plæneluftning, som skaber luft og lys til græssets rødder. Samtidig fjerner det også dødt og tørt græs i bunden af græsplænen. Selve plæneluftningen udføres i de måneder, hvor græsset er i vækst, og det ikke er tørkeperiode. Det vil typisk være i juni, august og september.

Samtidig anbefaler vi, at græsplænen og får plænegødning, for den mest optimale pleje, fordi det har en god effekt og mindsker mængden af ukrudt.

Brug vores online prisberegner til at beregne din pris på plænepleje. Det er nemt og hurtigt, og du kan gøre det, når du vil.
Spørgsmål? Kontakt os idag!


Kontakt os